Hej på pappis!

Nu har pappsen åkt hem. Vart ju bara 2 dygn, alldeles för lite enligt mig :D

Han kom med flyget i måndags och kom till malmöcity runt 12tiden på dagen.
Jag mötte upp honom för en lunch, vilket blev först en timmes promenad mot Västra Hamnen, då jag inte har lärt mig hittad än och sen lite kramkalas med kusin Sofia. OCH sen lunch på V.E.S.P.A där dom har jätte god italiensk mat. Mycket mer värt att äta på lunchen, 85 :-, ingår salladsbord och vatten. På kvällen kostar en pizza MINST 85 :- :P Så pappi tog en vegopizza och jag en gorgonzola pasta, VERY NICE. Sen satt jag på Espresso House och jobbade medans pappa gick runt/solade. Vid fyra dog min dator och funkade inte att ladda batteriet så jag fick dispans att gå :D YEY. Qualitytime! Då hade John och slutat jobbet och mött upp oss på Espresso House. Efter det gick vi till Cykelköket, tror nog pappa vart  imponerad av vad Malmö City har att erbjuda, GRATIS CYKLAR. Vi byggde ihop en jätte fin blå cresent cykel till John, men cykelkorg till och med :D det enda felet var punka på båda däcken och ihopknycklad cykelkorg. Var klar på mindre än en timme, tur att pappsen hängde på!
Efter det vart det hemgång och dom manliga la sig och vilade en stund och jag tog på mig finfejset! Vi tog en förrätt på balkongen innan utgång, blev melon, gurk/morotstavar, bröd och tzatsiki och varsin folköl. Sen tog vi taxi till Lilla Torg och pappa bjöd på Victors, jätte gott! Efter det bah hemåt och sängen!
Tisdag så klev jag upp vid niotiden och satt på kaffe och gick ut med hunden för att köpa frukost och nybakad bröd. Dukade upp fint i köket och väckte John och pappa, så fick man plocka och gå ut på balkongen och sätta sig :) Jobbade lite innan vi gick iväg ut mot stan, tråkigt väder, måndagen var kokande och tisdagen var grå och regning, helt omvänt! Pappa shoppade kallingar och flipflops och jag köpte mig äääntligen ett par fina sandaler, då mina fötter har börjat stinka efter en varm dag i heltäckande tygskor. blä! Sen efter bara en slump gick vi förbi ett ställe som hette Gränden, förjävla fint. OTROLIGT mysigt! Och gott! Dit går vi fler gånger när det är fint väder. (Jag har inga bilder, orkar inte ta kort med mobilen, blir så dåligt, måste införskaffa hos en kamera soooon!) Efter det gick vi till Lilla Kafferosteriet som bjöd på supermumsigt kaffe, rly! Måste också besökar igen :) Hemgång och gubbarna la sig och sog.. IGEN. herregud! Jag satt på balkongen och jobbade iaf :) Efter det så gjorde John thaimat, älskar när John gör thai :D:D Fast han är aldrig nöjd :( Ska äta ihjäl mig på det till middag!! Sen tog vi bara en slökväll med en film i soffan.
Och idag, onsdag. Pappa klev upp först och gjorde frukost, ajdå haha. Jag jobbade lite hemifrån och pappa lånade en cykel och åkte ut en sväng. Lika grått väder idag. Huva. Vid 12tiden så tog pappa taxi till flygbussen, hej då! Sen klockan 13 så gick John på jobb och jag åkte till Teito, där jag är nu :) Får se om jag får några svar på aaalla min frågor!

Hundcykelkorgen har kommit :D Hoppas verkligen DHL har öppet när jag slutat, måååste hämta ut den! Ikväll kommer Vella och sover över, va längesen, myspys!
Tror nu att Tequila verkligen har kommit in i löpet så jag har kollat med killen vi tänkt ut till parning om han kan komma förbi snart, vi ska fan ha valpar ;D Så Nathalie, du behöver nog inte vänta så länge till om vi har tur!


(Jag gör inte reklam eller försöker tjäna några pengar på dom blå länkarna, det är bara ifall ni vill gå in och se hur det ser ut då jag själv inte har några bilder)

Tvättdagen

FINAALLY tvättning. Inte är det kul men fan så behövligt :D
3 överfulla ikeapåsar, uh.. tungt! men snart klart, strax innan fyra ska jag hämta upp sista tvätten :)

John är på jobb och slutar väl snart. Vet inte vad vi ska göra ikväll. Är rastlös men han ska nog jobba imorgon så det blir nog en lugn hemmakväll :) Helst vill jag sitta ute i solen och lyssna på min kunglista på spotify. Kanske dricka lite kalla cider och öl! Fast är inte lika fint idag som det varit i veckan.. sååååklart! Men vi får nog vänta med det tills vi har en ledig helg ihop :) Har troligen fått lite ledigt dom här dagarna när pappi kommer, känner att jag vill hinna umgås ju!
Börjar känna en längtan efter människor. Idag har jag suttit en stund och deppat över att jag inte riktigt har någon att sitta ute och sola med, liksom umgås med. Låg ute och sola för mig själv på Gröningen förut men blev tråkigt efter en stund. Tråkigt att vara ensam ju.. Måste skaffa kompisar nu ju :( Och John med. Så hallå alla som vill vara kompisar med oss säg till :D

Tänkte storstäda också innan vi får besök från norr men drar nog på det tills imorgon. Gjorde verkligen en storsatsning på soffan igår och dammsuga varenda liten bit och sen tvättade den med medel så den va som ny! Det är då det är så kul att man har hund som direkt ska hoppa upp och håra ner :D:D:D:D:D wellwell.. Får väl dammsuga igen.

Är iaf otroligt glad över min cykel :D Cyklade och handlade på ÖB igår, så niiice! Saknas bara cykelkorgar. Har beställt en hundkorg till Tequila, hittade en för 300 plus frakt, TAGET. Har kollat på olika sidor och såg flera som låg runt tusenlappen!! Dom va inte ens lika fina, haha :D SCORE.

Flyttat in i sovrummet också, SÅÅÅ NJUTIGT!


Igår kollade vi på senaste Revenge avsnittet under middan, MAN BAH DOG. Shit liksom. Vad händer här näst? Var det säsongsavslutning?! saaay whooot. spännande!

Hoppas som fan att jag blir brun i sommar ^_^ Måste väl fixa det där med figuren också.. Klurigt!

en bra dag

Idag har jag mått bra i stort sett hela dagen!
Vaknade imorse och kollada jobbmailen och hade fått 6 nya under natten, gulp!
Trodde jag fixat det här.... icke!
Jobbade hemmifrån idag, va jätte skönt! Kontor på balkongen ;)

Har gjort 3 bra saker idag:
HÄMTAT MITT NYA KÖRKORT <3
Fixat till så vi kan tvätta, var ju inte så svårt..
3 VECKOR HELT I ONÖDAN :((((
Vi hade kunnat gått in CYKELJÄVLAÄVGEN hela tiden........
Okej, blir stortvättning på lördag, yey..
Hämtat hem cykeln och fixat den :D NU JÄVLAR.
sista touchen blir att finputsa den och skaffa cykelkorgar :)))
2 st till pakethållaren och en "hundburs-cykelkorg" till styret. GRYMT.


Har också hjälp Pamie att sätta upp affisher till SwedenRockFestival, gör hon det och knäpper kort på alla så får hon en biljett, smart grej :D Ska tänka på det om jag vill nånstans. Har hittat en festival jag vill till i år (förutom Urkult som ligger typ 150 mil uppåt?!) SIESTA festivalen i Hässleholm, grymt bra band åååhh vill. men har inte råd och är NÄSTA helg...... Bra framförhållning liksom.. Men hittade den idag så det är ok :) Får väl åka nästa år :P

Nu kommer bildbomb:



John och Ida klättar i ställning i Folkets Park.



Födelsedagslunch för Ida på hennes 22 årsdag <3



Lilla svarten på Strumpan






Våra hemmagjorda soltorkade tomater:
  • Halverade med salt, basilika, mejram och oregano
  • Vitlök, färsk basilika, timjan, rosmarin och peppar
  • Blandat ovan med olivolja
  • 5h och 75c senare (då dom va så små) i ugnen
och blandad med den smakrika oljan som fått stått och dra :))
  • = Smakade ljuvligt i våran pastapesto!




Vårat bo i mer än en vecka, knappt lämnat den när vi varit hemma.
Imorgon blir det flyttning till sovrummet, ska bli gött faktiskt :D





Enda bilden från Ven, Effi och Henrik på en tandem :)
Har goodiebags på cykeln med: karta, vatten, jägermeister, tuggummi, ipren, klubba, chips och säkrt något mer.
Vi hade också Albin med oss, en äldre kille som cyklade med sin hund som han fick hem dagen innan (?!) så han var lite seg i cyklingen :P Vårat lag, Blinka Lilla Stjärna, kom iaf 2 på quizen, hur vet jag inte men ;)









Sol och stek i Folkets Park.

Min brända och ONDA rygg i söndags... Still hurts, och bilden gör inte min smärta rätt, det va värre än det ser ut!




Pamelas och mitt lilla misson idag!




Finbiken vi snickrade ihop hos CykelKöket :D

Meltdown

Igår kom det.. Allt brast för en litenlitenliten Madicken!
För mycket och för fort..
Plus lite kanske att jag är i min känsliga vecka i månaden.
Men efter jobbet igår så kom toklipet, för allt och inget egentligen.
Men jag kände mig sämst, som en bajslort, som ingenting!
Hade samma klump i hals och mage imorse när jag vaknade.

Men det ÄR en ny dag! och den KAN bli mycket bättre,
jag stävar efter det iaf!

TA INGEN SKIT!
Försöker ta det med en klackspark men jag har bara 2 fötter.



Kan iaf berätta om en rolig sak och en dålig!
Börjar med rolig:
John hade hört talas om en cykelverkstad som är for free!
Så googlade lite och hittade Cykelköket, ett ställe som kommunen driver mfl, som tar in trasiga och övergivna cyklar. Så då går man dit om man behöver en ny cykel eller fixa sin egna, man får liksom bygga ihop en från trasiga delar :D Så vi gick dit och stog som 2 fån innan vi vågade fråga nån och då gick det undan! Hittade en fin orange REX cykel som bara saknade sadel, kedja och ett punkterat däck, som hittat! Fixade sadel och köpte en kedja av dom för 40 kr. Sen började tiden rinna ut så dom skulle stänga och vi behövde en ny innerslang till framdäcket så gick på ICA och köpte. Sen har vi inte kommit så långt. Cykeln står (förhoppningsvis) kvar på centralstationen och väntar på att vi ska fixa däcket och cykla hem! SKITKUL GREJ JU. i like it, perfekt när man vill ha cykel men är fattig :)
Dåliga saken: Är att vi fortfarande inte kommer in i tvättstugan, har ringt 2 ggr  nu och skickat ett mail, FÖR FAN COME ON. Har snart inte tvättat på 3 veckoer :( Det äter upp mig inifrån då jag vill ha rent och fint :( fuckå


sunny sun!

åh hujedamej! Vilken sol! Vilken hetta! Vilken bränna..

har inte rört bloggen sen i tisdags. Får ta en update: (as usual)
onsdag: En hel dag på strumpan, Tequila va med, blåsigt väder, lungt tempo och overall bra! Va ju dagen innan Kristi Himmelsfärdsdag så det va mycket som bommade igen tidigt, så våra utrullare hade inte så mycket jobb och vi kollade upp om det va så att inte vi också skulle ha halvdag? men icke! jobb till 17 bannemig! Tänkte sen åka med Pammie hem men hon skulle klippa sig så orkade inte vänta, ringde då min fina lilla kusin Fillo och frågade om inte hon kunde vara en ängel och skjutsa hem mig, SJÄLVKLART, hon är ju bäst <3 Hon fick 2 finfina ölkorvar som tack :D Hehe hoppas dom va goa ;) Lugn och skön kväll bah. Vi hade tänkt gå ut och käka på Jensens med vårat presentkort men hoppade det.
torsdag: deeen lediga dagen! Som inte va så mycket mer än just bara ledig dag. Kommer inte ens ihåg om jag gjort något... troligen inte, isf vare väl inge kul :)
fredag: jobbdagen som blev utflykt med jobbet, ttill Ven, en jättefin stor ö utanför Landskrona. Där gjorde vi en cykelrunda och hade "5kamp". Gratis mat och dryck. Gratis och gott och gjorde väldigt ont i huvet dagen efter då glaset mitt aldrig va tomt.... nog om det! Var en härlig fredag med gott sällskap, jag hade iaf väldigt kul!
lördag: baaaaaaaaakis as f*ck. Lämnade inte soffan för annat än nödvändigt: toalett och vatten! (eller jo okej: hunden måste ju ut och jag måste ha cola! Går på lillica och där köper jag också fil och musli då min kille sa att det nog är det enda han kan äta till frukost eftersom han inte är en frukostmänniska och det är lättätet.. väl sen hemma när jag berättar så skrattar han och säger att han inte gillar fil.... vafan?!) John jobbade och kom hem med mycket energi och undrade om jag varit på bolaget till honom... ehm nej! Tror inte jag ens hade kunnat ta mig dit eller ens gått in! Var inget bolagetmode på mig! Kände mig dum då min kille skulle vara ledig på söndag.. Aja vi käkade en pizza och sen drog vi till Möllan och kollade på fotboll istället :D Lika kul, och öl fick han också ;D Det va skitmysigt, även fast vi inte hade bäst platser eller hängde på rätt ställe :)
söndag: idag. DENNA SOL MAH GOD. Klev upp efter en lååång sovmorgon, fixa iordning sig och dra ut, kan inte missa denna dagen. Vi gick till folkets park för härligt parkhäng och inte va vi ensamma, fullsmockat! jättekul ju! Jag ville grilla men blev inte så, typiskt. En annan gång i hope!! Efter nästan 2h filtsittning drog vi oss och hade tankar på att dra till Scaniabadet men jag vägrade gå, dit är en sak men hem sen i denna sol, det klarar vi inte! Och vips så funkade smsbiljett på bussen, HEYHEY, lucky us, första bästa bussen till scaniabader! Där blev det samma sak, filtsittning. Vi hade köpt en sallad på ICA som vi delade på där, mumma! Jag solade. ALOT.  Nu är jag räka... :( mest på vänsterarm, it hurts! Måste köpa sunlotion.. Sen, nu är vi fattiga! Vid halv fem åkte vi hem. dödsluta. Tar på att sitta i solen. Låg en stund i soffan men kände att när John inte kunde ligga kvar så kan inte jag heller! Upp och diska blev det! Och sen började jag handtvätta då vi inte har kommit in i tvättstugan på över 2 veckor så börjar det bli dags.. (har skickat ett mejl och felanmält... hoppas på svar IMORRN) och kan säga att handtvätta suger så efter bara några få kallingar, trosor och strumpor strejkar jag! mest då ryggen säger ifrån, plus att det va fett tråkigt! Så jag ber min älskling att snääälla gå och köp kebab!! Och han är inte sen att säga ja ;) why should he liksom! plus att han tycker jag är värd efter aaaall min möda :) hehe. Så nu snart kebab och sen fotboll och kanske lite big brother.

Imorrn börjar en ny vecka och nedräkning till löning och förstås att pappa kommer snart! :D

"Early in the morning, risin' to the street .."

"..Light me up that cigarette and I strap shoes on my feet
Got to find a reason, a reason things went wrong
Got to find a reason why my money's all gone"


Sublime - What i got



Är jätte tidig på strumpan... (en av alla ställen vi kan sitta på,
också här utrullningen går ifrån med alla tekniker som ska ut på fält)
Blir så orolig när jag ska åka buss, spec för första gången nånstans när jag inte riktigt vet hur det fungerar eller OM jag skulle missa bussen. pinit liskom! Så sitter nu här, först, av alla. YEY.
Har absolut inte kommit in i jobbet ännu men försöker hålla skenet uppe medans jag mår illa av oro för att göra fel. VILL VARA FELFRI. och perfekt och bra och allt. Finns inte utrymme för misstag. Men fine, okej, jag har bara jobbat en vecka och det är myyyycket ska komma in i lillhjärnan så lite tid får det ta. Men när det blir mycket så kortsluts jag. Är helt slut på kvällarna. Men vafan, projektet är i högvarv tills midsommar, nog håller jag ut av gå på högvarv jag själv under en månad, är nog bra bara. Måste ju visa mina såkallade framfötter så dom ser att jag har potential, inte bara kollar på mina piercingar och billiga kläder! Här går vi runt i märkesclothes. Inte jag! Aint got no money. Och nej, inte riktigt jag heller. Och det är väl inte mina blings i fejjan som visar att jag är bra på något aight? PLEASE look behind.
Oj låter whinit! men nej jag gnäller inte :D Är glad att jag har ett jobb. Med mycket timmar, blir ju fan cash så jag och johnen kan ha apakul sen nångång. Så ta inget av detta som gnäll, bara lite tankar jag har!


Så nu är det ju bara 10 min kvar innan denna arbetsdag börjar. Tro vad som ska hitta på åt mig! :)


PINK PARTY

Ska snart dra iväg på party hos Fillo, preparty med en lapin hehe. Dresscode: pink! gulp! Köpte mig rosa strumpbyxor och rosa halsband! sen en rolig klänning jag velat haft från gina tricot:

Måste ju unna sig nu när man har fått ett riktigt arbete :D
Va helt slut igår efter jobbet. Hade bara käkat en banan och en termos kaffe på hela dagen. Va helt skakis och uppe i varv och orolig för att göra mitt bästa! Ska fan ge allt. Har nog aldrig varit med om något större. Va iaf kul att ha med vovven på jobbet, hon va jätte duktig <3 Bra grej att ha med så man kommer ut för lite luft å :)

Va så arg idag efter jag kom hem från värnhem, VA SÅ JÄVLA SMUTSIGT OCH ÄCKLIGT OCH ETT JÄTTE DISKBERG. tog iaf tag i det mesta. Lämnade 2 kastruller och 2 ungformar till john *snäll* och tänkte att han skulle ta hand om sin klädhög, skura och rengöra toan när han kom hem efter sitt jobb, tyvärr hann han bara göra toan (vilket var prio 1!!!) för han skulle åka och möta Rowbeen med tjej :D Kul att min kille ska ut och röja Malmö ikväll eftersom det är only gurls 2nite :D Vi kanske möts i dimman! Fillo har sagt att jag ska shotta medna.. HJÄLP. Turkisk peppar å.. fyfan lakrits :P men hon fyller ju år! Just det får inte glömma presenten :D Jag har köpt (tror inte hon går in och kollar här innan hehe) en rosa radio :D haha. pink theme! Hon kanske inte lyssnar på radio men då får hon börja, bästa som finns ju :D Också får hon en färgklick i hennes "björklundshem" ;D haha. vi är olika på den fronten (och massa andra MEN ändå bästa tjejen eveer) vi har massa färger och former i vårt hem, blir mest rörigt! Så är våran familj, men hennes är mer steril och vit, grå, silver typ :D Så nu jävlar ska hon få lite Malmbergs i läggan sin ;) MOHAHAH :D hoppas hon blir glad och fattar att det mest är som skämt ;) Ska bara vänta på John med kompisar som har köpt festciggen åt mig så ska jag ta bussen bort. HEJDO!

"Nu är det natten" (mobilupdate)

Standardfrasen på kvällen, Tequila kommer alltid inspringades till sovrummet och dunsar ner på hennes bädd då ;) (innan hon smyger upp i sängen). Är trött. Har plockat lite hemma nu en snabbis, Aj skitrygg! Bäste John hade dammsugat och diskat tills jag kom hem <3 Har inte haft tid att städa på en vecka!!! Tycker det är fettjobbigt.. På lördag kanske. Måste också boka tvättid, har en hel ikeapåse med tvätt och då har jag INTE räknat med sängkläderna! Måste få en tid denna vecka, alltså torskväll/frekväll eller lördag. Tvättstugan är stängd söndagar.. Ok?! idag har jag iaf kört bil första gången i Malmö! och jag körde nog iaf 2h. Gick förvånandsvärt bra! gps på mobilen saves me<3 synd att jag har så kasst batteri bah. (Dags att updata till iphone snart hoppas jag :D) Är inte van att ha klack, även om det är kil och att den bara är några cm. Ännu mer ovan att köra i det! Känns i vänsterben, give me automat ;) Blev stoppad av polisen också... Shit! jag som inte har något körkort förtillfället, (har klistrat fast fotot och slickat igen kuvertet till mitt nya nu ikväll, ligger i väskan så det kan postas Fort imorrn!) men konstapeln va snäll och frågade bara om jag hade körkort då det inte va med :) Ofc jag har liksom. Thank god for makeup och charmiga leenden ;) men skämmit äre. Får inte hända igen! Kan bli onödiga böter... Har iaf haft en trevlig dag på "jobbet".. Satt ju faktiskt mesta del i bilen typ ;) Imorrn blir det tidig morgon och heldag på kontoret. Sweet. NU: godnatt :*

Workin gurl

Har inte uppdaterat på länge, har bara inte haft tillfälle eller ork!
Ida kom ju i torsdags så det har mest bara blivit umgåsning :)
På kvällen åkte vi alla 3 till Caroli och gick in till st Getruds och tog en öl, skit mysigt ställe! (här ska vi äta lunch när du kommer pappa!) Men en öl räcker ju inte så åkte till Cuba Cafe vid folkets park för en till öl.. + vinaren Ida beställe in.. + shots.. + öl. Men jag och John försökte dansa lite salsa där men vi var inte i närheten av deras kunskap. Blev till att glida över till Debaser för en sista öl! Där vi träffade 2 schyssta snubbar, en som brukade hänga i "härnta" om somrarna?! haha what r the odds? Släkt med Julia Eriksson :D Kul som fan ju! Så vi hängde med dom hem på efterfest.... Nödvändingt yes... Han hade iaf fina sorters alkohol, drack fin rom! Sen tog vi taxi hem när det började ljusna, så ska det va!
Fredag så va vi rätt slagna! Blev en riktigt soffdag med kycklingtacomiddag kl tio på kvällen, very nice! Lördagen va inte så mycket action heller. Vella kom förbi på morgonen. Vi gick och åt lunch på chez madame, ett ekologiskt cafe rätt nära, gick in på en second hand som låg bredvid. Köpte en jätte fin vintageklänning som jag ska ha på bröllopet i sommar och en superfin äkta adidas väska :P sen en snabbis till Värnhem för att handla lite middag: lax, couscoussallad, potatis och sås :P slappkväll! Söndag: Åkte till Värnhem och hängde på Entre hela dagen typ. shoppade trosor, strumpor, strumpbyxor och present till Ida :D Sen middag: lövbiffsrullader med mjukost och gräddsås! Till det grillade grönsaker i ugn, yummie :D Promenad vid tio till närmsta öppna affär för att köpa ingridienser till milkshake hehe. Måndag klev jag upp tidigt för att göra frukost och väcka Ida, vårat födelsedagsbarn, med sång och gofika :D Jätte mysigt ju hihi! Efter det stack vi till folkets park och tittade runt lite, sen Möllan och kolla läget och sen Triangeln för lunch, vi åt på ett lite finare ställe då gobruppan fyllde 22. Dom åt varsin gourmepizza och jag tog en pasta, mums. Varsin vin/öl till maten. Sen åka till Värnhem för att handla vin och middag. När vi kom hem gick vi ut till Gröningen i 1h med Tequila, var 2 barn som lekte med henne hela tiden, jättekul :D Sen middag, Idas påhittighet med en lasagne, då hon inte äter pasta nu (har inte ätit pasta sen innan nyår, ska hålla sig tillls hon åker till Italien om 1,5 vecka för att äta the real deal) så vi tog zucchini mellan köttfärsen och skippade vitsåsen, hade en tomatsåsig kättfärs med mycket smak, sen toppade vi det med mozzarella. Serverades med sallad och creme fraiche och pesto. SMAKADE MYCKET BRA! :D
Och nu är det idag. Idag en bra dag. Klev upp innan 10 och började göra mig iordning. MIN FÖRSTA JOBBDAG. Har fått ett jobb. KUL. Känner mig lite viktigt, nu när jag sitter här och skriver från min jobbdator ;) hehe. Har inte så mycket info än. Ska bli en datanörd iaf. Tror det här blir grymt! Tack kära kusin Sofia för denna chans! :D Nu ska jag iaf mysa med min kille :D Nu är vi 2 arbetare, inte ens bott här 1 månad, bra jobbat ey? :D well, ciao, life is fucking good! (bilder kommer sen)

5 maj

Idag tänkte vi ta "sovmorgon", alltså vi tänkte vakna av oss själva utan väckarklocka vilket jag har vaknat av hur många dagar på rad som helst nu! heh, jag gillar min sömn u know. Men väcktes ändå av mobilen 9,45! Men av kusin Sofia som ringer, och det va ju bara bra, hon kom med goda nyheter! Mer får ni veta sen när jag vet mera :D

Igår började dagen tidigt, jag skulle till tandläkarn så jag klev upp och åkte iväg. Kommer hem sen och solen skiner och John är ldeig hela dagen! Bara att ta sig ut så vi tänkte vara ute en sväng.. Vi va ute till halv sju på kvällen :) Finns ju så mycket i Malmö. Man kan bara gå så hittar man alltid något, och det va skitmysigt att ha en heldag men min favvokille :)

Efter det gick vi hem och vilade en stund innan vi skulle på På Jam och lyssnade på Lillis band Mainekk feat Anna von Hausswolff. Det va sååå grymt bra! Bra på riktigt som jag uttryckte mig. Va där men Johanna och John och det va så jäkla mysigt ställe. Vi stannade tills strax efter midnatt och gick hem och tog kvällsfika och kollade på Big Brother ;)

Nu idag tänker jag bara tare lungt, solen skiner, otroligt varmt sa John, men jag är sugen på att bara få tare lugnt i soffan å. Jag måste få sitta och andas! Tänkte städa undan lite också, vi får ju besök idag :D Ida igen :D haha Våran stammis ;) Och vi gilllare. Vi har inga planer för denna spontantripp men vi tar dagarna som dom kommer. Det blir bra!





Här kommer en bildbomb:

Midori hos Filippa i lördags, MUMS!

On our way to Valborgsfirande i Lund :D


Sjuuuukt mycket folk! Festival?

50tals Madicken under Valborg.

2 små sjukt söta bästisar

Softarn på the balcony:D

Morgonmys med gosarna.

ett 1 maj tåg

Mainekk feat. Anna von Hausswolff men gästspel av Linnea Henriksson

Hela helgen lång

hej!
Har haft lite torka. Orkade inte riktigt uppdatera :) men nuuuså:

LÖRDAG. Kom hem till Filippa och mådde riktigt dåligt, bakisheten blossade upp rejält under bussresan. Men det löste sig med en godrink och vin. Träffade Fillos  söta tjejkompisar som var jätte gulliga allihop! :D Vi trängde in oss i hennes lilla lägenhet, men finns det hjärterum så finns det stjärterum ;) Vid 1tiden (trorjag) tog vi taxi in till city, var snack om att vi skulle gå på ett ställe som hette HIPP men blev ändrade planer, då man i denna stad nästan måste känna någon som jobbar på stället då det va 25 överallt och suuuuperlång kö överallt. Så vi gick till Skeppsbron och fick gå före i kön fast vi inte ens hade åldern inne ;) VIP or what? Där dansade vi hela natten lång tills klockan slog halv 4, då tog jag taxi hem. Vågar inte och kommer aldrig gå hem själv mitt i natten! Nån måtta får det va :)
SÖNDAG. Lite bakis men inte så farligt, va på strålande humör och solen sken! Jag och Johnen stack iväg till Entre för att käka lunch, jättegoda asiatiska biffar, riktigt mumsigt. Sen va vi bara hemma och myste :)
MÅNDAG. Valborg. Uppe med tuppen, eller iaf vid halv 9. Fixade 50tals frilla och tog på mig min svarta klänning med röda prickar och vid kjol. All in rockabilly, like! Filippa och Lotta kom halv 10 så hundarna fick springa av sig innan vi lämnade dom båda hemma hos oss och drog iväg, jag Lotta å John på boa och Filippa åker och hämtar Isa från bussen. Sen bär det iväg till Lund! Valborgfirande värdig en festival! Det va scener men musik och folk ÖVERALLT, alkohol i massa mängder, våra kommande professorer utan tröjor och vi hade det riktigt mysigt :) Årets finaste dag ditills iaf, solen sken och stekte, vart tillochmed lite röd :) vid 15 tiden stack vi hemåt igen och vilade upp och innan kvällen. Fillo, Lotta och Isa kom hem till oss vid 20 tiden och satt en timme med lite dricka innan vi stack hem till Emilias pojkvän Dante för lite party. Där stannade vi till halv 1 och sen hem å i bingen, John skulle ju upp till intron 10:30 :)
TISDAG. Kunde inte somna om efter John gick så jag, Tequila och Vella (hon hade sovit över) klev upp och gick ut i SOLEN! Så skön. Sen tänkte jag bara ligga i soffan och slöa men plingar till i mobilen, det va Johanna (som är nere i Malmö eftersom hennes bf Lillis ska spela här imorrn) som hörde av sig! Träffas? JAVISST! Mycket bättre än att ligga i soffan en sådan härlig dag. Så 14 träffades vi på Möllan och gick sen och åt gofika vid triangeln, efter det gick vi mot stan och tog till slut bussen till Värnhem där Fillo, Lotta och Isa väntade på Entre för att få tillbaka Vella. Jag handlade lite på hemköp och sa sedan kram till Johanna och tog bussen hem. Vi syns ju faktiskt imorrn då vi ska gå och kolla på konserten, ska bli mysigt! Thats all for now, so long! (kommer väl nån bild sen så inte bilderna har kommit in på dattan än -_- ....)

RSS 2.0