Saturdaysfeelings

Finns dom som klagar på mitt bloggnamn. Att det står fel liksom. Men whatever :D Är väl min blogg så den får väl heta va f*n jag vill ;)

Idag vaknade vi före 10, (Vella skulle komma förbi medans kussen drog till Danmark över dagen) med huvudvärk. Alltså gosh, vi va bakis! På 3 öl och en vinare?! Shit im getting old.. Varit en seg och lugn dag. Var grått och regnigt imorse men nu har det spruckit upp och är jätte fint :)

John drog precis till Stapelbäddsparken för att åka lite rullbräda och jag ska snart göra mig iordning inför party med Fillos kompisar ikväll! Spännande och skoj :D
Se hur det går till på riktigt här nere. Ska använda min nya klänning jag köpte på HM igår, den är tajt och kort! men söt: svart med blommor. Kanske kommer se ut som en korv with my big hips and ass men det få va. JAG ÄR KURVIG. och mullig/overweight men så ser jag ut för stunden, så då får jag väl show it off ;) Ska faktiskt gå ner i kilon i sommar! Det ska gå! Dra ner på mat, socker, alkohol?! ;) mer prommisar and so on. Ska skaffa gymkort sen på fitness24seven. Billigt och finns i närheten! Men väntar tills jag har en inkomst :) Well sun is shining and my smile goes up up up! Dags att sätta på ansiktet, ciao :*

Malmö är bra litet!

Idag när jag och John va ute på stan och skulle käka så vart det lite ändrade planer. John fick ett samtal och ändrade tider så han fick gå tidigare så jag fick gå själv och käka lunch. Tänkte gå och käka på Bistro och när jag är på väg in så träffar jag Filippa och Lotta hahah. WHAT ARE THE ODDS? :D Så jag fick lunchsällskap :) Sen när vi sitter å käkar så går Maya förbi!! Träffade henne igår på IKEA också i resturangkön! Liten värld tycker jag! Efter lunchen följde jag med Filippa och Lotta och kollade på kläder på Filippas jobb: Spirit stores, liiite för dyra grejer för mig bah ;p Inte min budget! Vi skiljdes åt och jag gick in på Triangeln och skulle gå och köpa guldpiercingar på en billig affär där.. OCH VEM JOBBAR DÄR OM INTE MAYA! :D haha. its meant to be :) måste träffa Maya och ta en öl och snacka lite gamla minnen :) Efter det gick jag till HM och använde vårat presentkort baaara på mig ;) Massa fina grejer iaf! Sen till Värnhem och träffa killän och vovvän :D Gick på bolla och hemköp.

Nu sitter vi och myser med varsin öl :)


Presentkort från Superpresentkort.se: Jensens Böfhus och HM! Vunnit på miljonlotteriet ;)




Mitt nya guldsmile!




Gomiddag och mys på The Balcony!







Mina bebisar<3!!

Torsdag

Just nu går Ice Age 3 på tv.. på svenska! sämst då. Annars rätt roligt :)

Nyss hemkomna från IKEA med kusinen och henns vän.
Vi åt köttbullar och shoppade! Tack bästa John <3


Här kommer bilder på vad vi handlat:


Första bilden: vinglas, stekspade, matlådor och rivjärn.
Andra bilden: återvinningslådor.


Ett timjanträd och en vit vanlig lampa till köket.

En orange rislampa och en blå "knubbig"lampa till vardagsrummet.

En tomatplanta och en annan fin blomma till balkongen.

En (mörk bild) råtta och ett underlägg till Tequila.

Vi köpte och ett tvättställ men det knäppte jag inget kort på för jag tror alla vet hur det ser ut :)







Nu ska vi gå ut en sista gång med lillan
och sen mysa ner oss i soffan!
Håller på att ladda ner lite nya Revengeavsnitt :D



Puss och kram!







IKEA

snaaaart ska vi åka på IKEA! Som jag längtat! :D
Inte John dock ;) Pengar M Å S T E spenderas, lite iaf :))










en jäkla tokbild bah! has nothing to do with anything.















































svar till Nathalie och mamma:
Lovar att hon fortfarande är lika liten ;p Om man tittar på bilderna på hon och Vella eller bara bredvid varann ser hon bauta ut! Men egentligen är hon bara en liten bebishund haha! puss påer :)

En regnig dag

Hade ju inte planerat att det skulle regna idag ju!
Well spelar inte så stor roll, ska ändå städa ;)
Men hade ju tänkt åka ut med vovvar och john som kunde skejtat, damn!


Haft en mysig morgon iaf, snoozade från kl 9 och lyssnade på regnet på fönstret, Filippa komma förbi med Vella innan 10 tiden. Tog en skön, uppfriskande promenad men the dogs och sen tvättid!
Göra frukost på sängen åt min man: te med lime, lingongrova och kiwi :)
Titta på mysig tv med tända ljus och bara relaxa.


Ska hitta nåt roligt recept så jag kan göra gomiddag.
Nånting men kyckling och curry :D
Ska väl kolla lite på ams.se efter jobb å, sökte 3 igår.
Söker några stycken varje dag iaf.
Jag sa förut att jag inte skulle vara så kräsen men nu tänker jag vara det!
Om nu killen har sitt på det torra så tänker jag också hitta ett jobb att trivas med.
Ska också skicka in ansökan om akassa nu under tiden.
Om jag nu misslyckad med att få jobb få jag väl ta det jag får helt enkelt :)
Men ska ju faktiskt bo här, i många år förhoppningsvis, så vill ha ett jobb jag kan ha länge och trivas med, inte bara hoppa runt där man får plats!

Tycker att jag också förtjänar lite "semester" då jag inte har varit ledig men än två veckor högst på nästan 3 år. Fast jag vet ju hur jag blir efter ett tag... BOOOORED! Därför jag försöker hålla mig sysselsatt med diverse :) Pyssel, matlagning, inredning, städning, hundlek och kanske kan försöka få in nån träningsrutin! Äta bättre, röra på sig mer och må bra. Ett bra mål!

Tittar på Cesar Milan, GOD hes gooood! Vill bli som honom.

Lägenhetsvisning

Nu kommer lite efterlängtade bilder på våran lovely lägga:




Hallen:



Köket:




Badrummet:



Sovrummet:




Vardagsrummet:





Balkongen:





Inte riktigt helstädat och klart man han linslusar till vovvar med å!
Någorlunda klara är vi iaf! Ska åka på IKEA på torsdag med Filippa :D
Längtaaar, shoooopping :D heheheheh




Housewife

Nu när jag är arbetslös så leker jag hemmafru så nu under min dag då min älskling va borta i 1½h så hade jag lite fix för mig:

En idé jag fick av Madde då jag inte har någon plats för mina earrings :D


Baksidan på en tavla, den är för tung för våran vägg så ska modda den lite ;)



Glaset och bilden borta, only ramen kvar nu.

Det som behövs: sax, häftpistol och spets:


TADAA :D så vajjert va ^_^ är sjukt nöjd med slutresultat även fast det vart lite veck längst ner, kan skylla på att det ger lite "liv" i den :)

Trodde ju dock att jag hade fler smycken.. Så geifs me earringz pls! Jag som hade planderat att göra 2 små tavlor med röd spets. well next time ;)




Har också strykt och satt upp gardiner i köket och sovrummet, OCKSÅ NÖJD:


the banans is on!!

Ska lägga in bilder på läggan lite senare ikväll å :) ciao så länge!

Mysdag

Idag har vi haft det gött jag å min kille :)
Jag tog en härlig sovmorgon medan John ringde lite telefonsamtal.
Otroligt skönt väder har vi haft idag, strålande sol!
Så vi bestämde oss för att gå ut på prommis, till Folkets Park där Tequila inte är välkommen så det blev bara jag och johnen, supermysigt! Där gick vi in till smådjuren :D

Jättesöta minigrisar! :D Dom hade också Kaniner, marsvin, höns, undelater och Ponnyisar :) Ska också finnas ett Terrarium där inne där dom har lite olika djur, men det kostar 80:- och jag vet inte riktigt vart det ligger.. Är större där inne än man tror! Men ett riktigt härligt ställe, speciellt för småbarn, fanns grejer överallt till dom, i like!

Sen skulle vi försöka hitta nånstans att käka lunch, något lättare efter denna bastanta mathelg ;) Så vi begav oss till Möllan men inget lockade där så vi försökte leta oss till Triangel och vips va vi inne på värsta bästa shoppninggatan! Hade inte förstått att det va där alla affärer låg :P Trodde det också skulle vara typ ett "torg" eller nåt men oj va fel jag hade, sooo nice! :D Hittade ett gulligt litet fik med uteservering där vi beställde mat. Billigare än Härnta å ;) Liiiite billigare här i södern.

Johns Bakpotatis med medelhavsröra och min Laxpasta, ingick läsk å kaffe = 150:- för båda, sweet!
(ska inte bli nån vana men man måste ju få njuta lite nu i början!)

Sen gick vi in på streetlab och kollade på sommarskor till John men hittade ist ett par byxor på rea som satt perf! Tyckte att min kille skulle ha dom så japp, ett par byxor rikare blev han:)

ååh har råkat tryckt på nån knapp så ALLT blir kursivt och nej det är inte "I"et där uppe i redigegrarrutan :(( aja resten av inlägget får bli kursivt, deal with it ;P

Vi gick iaf hem sen till vår lilla vovve som fick va ensam hemma i nästan 3h.
Tog ut henne direkt och gick till Gröningen (stora gröna området bakom huset)


Hade en väldigt glad hund som fick springa efter hennes nya tennisboll!



Sen gick vi hem och bara tog det lugnt. Solen värmde upp hela läggan så vi va lite i dvala innan det va dags för dinnertime! Hade köpt fetaost och pesto till pastapesto men sparris i ugnen men det kröp ett djur ur sparrisknippet så den fick åka i soporna! Plus att vi hade rester i kylskåpet så vi tog fram en hawaiipizza som jag modifierade lite:

Förutom grunden som är: tomatsås, skinka, ost och ananas så la jag på mozzarella, fetaost, saltopeppar, färsk basilika och timjan, yummie, bättre än när vi köpte den ;)


Och nu sitter vi bara här. Ska ha en lugnkväll i soffan med film hade vi tänkt :)
Är en stor dag imorgon:D






En tröttis :D






































Har lite bilder sen helgen:




 


första helgen avklarad! (mobilupdate)

Ja vi överlevde en helg i malmö också :) och vilken härig helg vi haft! Först då att Ida kom på fredagmorgon och väckte upp oss tidigt och vår mysiga dag i västra hamnen och på stan, lördagmorgon som började att Vella kom till oss och tog det lugnt tills 13tiden då John gick på intervju och vi gick på Erikshjälpen... Som va en liten besvikelse, får prova en tisdag och se om det är bättre :) Efter det mötte vi upp John och hade strålande sol så vi packade en rygga med filt å vin! Mot Möllan där vi köpte sparris och jordgubbar och vidare mot Pildammsparken för härligt parkhäng, skitmysigt! Hemgång vi 17tiden och handla mat och Ida gjorde supergo mat! Fick lov att skriva upp sås receptet, yummiieee :) Filippa tog ju lillan så vi fick en helkväll ute, gick på Debaser, riktigt nice ställe! Tog oss hem runt 3 och vaknade imorse av att lilla Ida kröp ner i vår säng ;) Tur att det finns plats. Vi hade ett bra bakisväder, grått och duggregn! Blev en bakiskebab från grillen mittemot och soffhäng innan Ida kom på att hon skulle köpa en datta så vi åkte iväg till netonnet där hon blev en fin vit dator rikare! Hem igen å mysa innan vi följde henne till bussen hem till Oslo igen :( Men tror inte hon är sen med att komma tillbaka ;D och nu sitter vi här i soffan, Tiki sovandes och John som kollar på fotbollskanalen. Också jag förstås som är för lat för att starta dattan och bloggar från mobben. MEN nu tror jag det är natten snart :) kisses and hugs!

Mycket trevlig dag

Vi åkte till Ribergsborg och mötte upp Filippa för lite hundkul. Sen tänkte vi besöka Turning Torso men där fick vi inte komma in! "Privat bostad".... lameee. Så vi vinkade av Filippa så hon fick fortsätta plugga och åkte in till city för att hitta nånstans att äta, hamnade på Mando/Mondo eller nåt. Dom hade 40% på all mat och det va riktigt mumsigt. Blev 2 öl till det å :) Sen skulle vi leta efter affärer och hittade Lagerhaus och sen Monki, där jag köpte en klänning+diadem+halsband=360:- good price! och Ida hittade en bikini. Sen blev det bolaget innan bussen hem där vi hoppade av vid Ica och köpte så vi kunde göra middag: lax på spenatbädd och sen ääääntligen hem! Lång dag, Tequila va väldigt trött och nu ligger hon däckad i soffan (som papajoe). Gjorde lite citronlime vatten med is så vi får i oss lite vätska i solen!  Nu är vilotime :)

 


Frukost - nybakat surdegsbröd (från ambrosia) och pannkaka


Sleeping guest :)


gojävla frulle!


2 lurifaxer på lunch, muums :D


Vatten till oss tröttisar

Good hair day

Har en ASbra hårdag idag!!

Har avnjutit en superfrukost med mina 2 bästa, Ida och John :)
John stekte pannkakor och till dom fick vi galiamelon, kiwi och sylt.
Sen färsk surdegsbröd från bageriet och gojuice!

Nu ska vi sticka ut och visa upp våran stad ;)

Bilder igen!

Heeej Bloggen! :D

Har kommit på ett sätt att lägga in bilder från mobilen:
1. markera bilderna i telefonen jag vill använda
2. dela dom genom gmail
3. skicka dom till min livemail
4. ladda ner dom på dattan
5. ladda upp här

Den långa vägen funkar å :)

Idag har varit bästa dagen (för mig) hittills :D
För jag har städat, diskat, fejjat, möblerat om, handlat och varit hundvakt :))
+ plus att min killä är grymmast i hela världen, ibland iaf ;p
Fått upp lite tavlor i vardagsrummet, är riktigt mysigt!

Vella och Tiki va så fina idag igen, så kul att dom är riktiga polare.
Vi åkte iväg vid 16 tiden idag till västra hamnen så John fick åka lite bräda och hundarna fick springa av sig i hundparken i Ribersborg. Efter det tog vi en pizza på v.e.s.p.a, svindyrt så vi dela på en och varsin bärs, sviiingott vare iaf :D Sen var det 4 trötta varelser som tog sig hemåt på bussen. Hann bara komma hem och fixa lite så kom Filippa förbi efter hennes jobb för att kolla på våran lägga och hämta lillvovvan :)) Kul att visa upp ett hem som man är stolt över :D Trivs så jäkla bra! Sen lifta vi med henne till Ica Maxi, med ett stopp på Max, för att shoppa lite. Glömde såklart massor att handla, måste skriva inköpslista men vi fick iaf med oss hem en skurmopp, toabortse, rengöringsmedel och ett par låga vita fejk converse till mig för 99:- haaalla super nice ju!
Kom hem för en timme sen, möööör :D skönt ju! Nu äre bara att bädda rent i sängen och fixa en säng till våran gäst som kommer med tåget 6:25.... jävla tok :D <3 då kommer nämligen MIN ida hit, så jäääävla kul ju! Så jag har tänkt att jag ska fixa fram en säng så vi kan vila imorrn när vi kommer hem igen ;)

Lite bilder och sen godnatt, puss!

gjord en mumsig sallad till lunch:

vit fiber pasta, sallad, egengjorde krutonger, mozzarella, tomat, gurka,
serranoskinka, parmesanost, olivolja, balsamvinäger, salt och peppar, MUMS!!



Tiki vaktade lite och Vella vilade igenom lunchen på the balcony :)



Måste ju få kramas med det lilla ullmonstret när jag har henne för mig själv;)



Inte lätt att få dessa sötnosar att le och kolla in i kameran inte!




Ribersholm och promenaden där, man ser Öresundsbron och Danmark.
Ligger precis vid Turning Torso och Filippa :) Gonna be looovely in summer.

Lite bilder på hundar


Hittade en jätte fin park bakom huset, Gröningen!
Där kommer det nog bli många härliga picknickar i sommar,
om man inte orkar ta sig så långt :)
Stor och härlig med fint grönt gräs och massa andra hundar.


Tequila hittade kaninhål:


Äntligen fick hon visa hur en grythund jobbar!

Har lilla Vella idag då Filippa ska jobba och hade ingen hundvakt :D MYSPYS
Klart vi ställer upp, lillsötnosen!

en lugn dag

Idag tog vi det lugnt. Lugnare än tänkt men det är ju härligt ibland :)
Vaknade vi 10snåret, tog Tequila på promenad och köpte nybakat bröd, mums!
Efter det försökte vi fixa vårat trådlösa bredband men vill.inte.funka... stört.
Fixat och donat litelitelite och sen gick vi på en jättestor djurbutik :D och ö&b.
Fick hem lite needy stuffs liksom. Sen bar det av till ICA för att köpa lite basvaror plus mat! Så vi lagade första middagen idag, gick strååålande i vårat fina kök :) Blev pasta med köttbullar i tomatsås och riven ost, till det dracks det folköl, gött!
Tequila fick sig en dusch här på kvällskvisten och nu har hon gått och lagt sig för natten, jag med snart :)
Imorgon har vi tvättid också ska jag köpa skurmopp och hink + andra städatteraljer! föfan måste ju städa, får ju besök snart :D IDAAAAAA<3 so nice!


Bilder kommer när läggan är lite mera städad, måste få upp tavlor och ta ner grejer till förrådet osv, ha tålamod :D måste också meddela igen om att när jag laddar upp inlägg från mobilen kan jag inte ha rydbyte eller sånt så allt blir ett enda stycke, om ni tycker det ser dumt ut... lite irriterande men so what :)
VET också att en blogg utan bilder är lame men har ingen riktig kamera och kan inte koppla in mobilen i dattan så jag får skylla på det så länge ;D

PUSSOCHHEJ

first day in malmoe!

Igår när vi kom fram till läggan kändes det verkligen som hemma :) Tequila hittade alla sina ägodelar och kunde sen slappa av i Våran säng.. Ofc ;) så vi gick och handlade frukost och sen köpte vi middag på falafeltjorren mittemot porten, very nice och billigt! Dangerous! Sen slötitta på tv med skumpan och sen sova :) Idag klev vi upp runt 11 och vid 12 var vi redo för stadsvandring.. Som gick lite hit och dit. Gick liiite fel och vi fick hagelskurar och regn och kallblåst på oss! Vi va inte dom gladaste stadsvandrarna men vi gjordene iaf! :D efter sista svängen till stapelbäddsparken var vi trötta och kalla och klockan va efter 15.. Funkade inte att köpa smsbiljett så vi gick till centralen och köpte ett busskort, fettvärt! Så vi tog våran buss 3an hem och hann vila efter våran milaprommis innan vi åkte till kusin Filippa och Vella på gomiddag, så otroligt värt att bli bjuden på mat när man är nyinflyttad och trött :) och Vella och Tequila va så fina mee varann :))) va så orolig att tiki skulle bete sig som en surpuppa men gick superbra! Så vi har haft en super förstadag! Ska försöka rita på en karta sen hur våran vandring såg ut :) men nu väntar snart sängen, för hela familjen. Imorrn sover vi tills vi vaknar och sen ska vi fixa lite i läggan å tare lungt, godnatt :*

nu drar vi, ääääntligen!

Det har "gnällts" en del från olika håll om att saturdaysfeelings är lite tyst ;) och ska verkligen försöka skriva nåt då och då! Nu så sitter vi på tåget och har väl cirka 8h kvar innan vi kommer hem :)) då väntar skumpa och balkonghängdeluxe!! Imorrn blire stadsvandring och träffa kusin Filippa med hennes lilla hund Vella, som vi längtat:D John försöker vila men jag vet inte hur bra det går för bordsgrannens valp har blivit förtjust i min kille!! men jag blir inte svartis.. Däremot tequila blire haha! Har bunkrat upp med 2 tidningar, filmer, zlatan ljudbok, mackor och dumle så nog ska vi hålla ut ;D (pappa kom ihåg va du sa: 10 ikr inlägg, gonna get $$$) På återseende alla fans.... ;)

RSS 2.0