minisemester!

hej hoe. var länge sen sist. inte haft något att riktigt snacka om hehehe.
är på minisemester med min love, hänger i sthlm, uppsala och västerås!
här kommer en update:

fredag: jag och john åker med carro ner till midlanda för att ta flyget till sthlm, carros går en kvart före oss :) vi dricker en bärs på midlanda och en på flyget, preparty för när vi kommer ner åker vi direkt till dennis där han bor i ett "kollektiv" på karlaplan. så dennis och jeppe mötte upp oss så vi drack lite där innan utgång! då försökte vi få tag på tobben men han va rly packed men tillslut hitta vi han så vi försökte komma in på fashion men gick inte för lilltobben va lite för mycket så vi drog vidare till imperiet och softade där. blir trötta, tar en kebab och drar sen hem!
lördag: vaknar och mår bra! strosar runt på stan och käkar. kommer hem och MÅR INTE BRA! sover lite och kollar bb. sen kommer drinken och ölen, bara köra igen, 2 uppsala för party hos tobbes kompisar, gilllade det starkt! ut på stan, till bullet. drack lite mer. blev liiite full! ramlar nerför trappan(huvet först) när vi ska ut. vakten hjälper mig upp och vi utbyter en blick tillvarann som säger "im done here". tar taxi hem till topias, går en bit och halkar på en isfläck och tar emot mig med huvet och armen.. blir asarg på mig själv haha. kommer hem till tobben som har ef i 30 min. sen är natt! jag john och dennis klämmer in oss i tobbes säng, tobbe tar soffan.
söndag: vaknar och mår inte bra. vill inte kliva upp! kollar på min arm. är fett svullen och blå.... tror jag fått en spricka men idag känns det inte som det. är mörbultad! duschar och sticker till tåget för att hinna ta samma som idababy! missar ellen dock :(( jävla skit! tåget stannar.. vi tror på möte. men så icke. hör en röst "vi har tyvärr varit med om tragisk olycka, vi har kört över en människa".... chock! så fett obehagligt! mådde inte bra då. va riktigt sjukt! sånt händer inte en själv, sånt läser man i tidningen eller att det händer en kompis kompis.. börjar åka efter 2h efter att räddningspersonlan varit där och tvättat bort allt :((( kommertill sthlm city och går direkt till jensens böfhus. mitt favvoplace haha. KÖTT FIFAN! sen sitter på terminalen och väntar på idas buss till oslo med en eriksberg, rly nice! åker hem till dennis.
måndag: chillar, pojkarna drar å åker bräda 1 h. jag kollar på bb ;) åker sen in till stan och träffar john syrra och kille, käkar på ett riktigt bra ställe! köpte världens godaste pastasallad med prosciutto och mozarella <3 sen drar vi och kollar läget på gamla stan och götgatan. SÅG ETYPE!!!! dog lite men vågade inte gå fram :(( ångrar mig. sen drar vi PÅ THÅSTRÖM!! va riktigt grymt. sen blir det strul med dennis och lägenheten så pallar inte mer och tar in på hotell. fett värt. skön säng och hotellfrukost. värt allt!
tisdag: efter hotellfrukost packar vi ihop och vilar lite. sen tar vi oss in till centralen och tåget till västerås, till samme! tänkte träffa ayim men vart inte så :( chillade lite på stan och sen drog pojkarna och åkte lite och jag sov! oootroligt nice! nu är vin, öl och mat som gälller.. och umgås lite ;) haha.
ne nu dar dattan snart, CIAO!

det tar sig

Sökte lite mer jobb igår! Fått ett svar redan:

Hej Madicken
Ring mig en dryg veckan innan du är i Malmö så bokar vi en ett möte.
Vi  har då även vårt nya växelnr igång - så ring på 040 - ** ** **.
Med Vänliga Hälsningar
H**** H******


Låter väl bra? :D ett städjobb ;) Lät assoft tycker jag, som en början :)

Hade också ett par som va här och kollade nyss, lät också lovande!
veryveryvery nice.


Nuuu äre dock snart jobb efter donken men mina älsklingar John och Carro :D


Mitt CVkort. Haha, försökte hitta den snällaste bilden jag hade som också visar att jag har skrot i fejjan men att man kan se oskyldig ut ändå? Vem skulle kunna motså att anställa mig? ;D

Oroliga onsdagen.

Både orolig och o-rolig(=inge kul)

Vaknade inatt av att det satt fast ashårt fårgråt på mina ögonfransar. bah: ok somna om. Väcks av klockan 6 och tittar mig i spegeln. AJDÅ. Helt röda svullna ögon med gult var. YEY.
Kommer till jobbet och ser ut som fan, känner mig som fan.
Tappar orken, går hem efter lunchen. huva :(
Åker buss till stan, tänkte köpa ögonsalva, MEN DÅ HAROM INGEN!? INTE HAFT PÅ TYP EN MÅNAD SA HON. man bah beställ hem då??? och hjärnan tänkte inte så långt att jag kunde gått in på andra appot, kom påne nu. orkar inte NU. Kanske imorrn och det är lika illa. Har ju iaf saltvattenlösning som jag köpte till Tiki när Dagmar var i farten :) Så kan ju tvätta lite iaf.. Jag som skulle va med mina bryyydar ikväll, Enander och JJ. Well, kanske kan mysa lite ändå, så länge dom inte gnussar deras ögon i mina ögon så dom bah smittas hehehhe.

Ne nu måste jag äta något. Men är inte sugen på något alls. jo LITE pannkaka. GEIF?
Lolz. Peston är också slut, a va bra!

Något posetivt med dagen: En josefine kanske vill köpa mig GGkort! Och en Jessica kanske vill ta lägenheten. Så mycket att tänka på. DET är det oroliga, allt det viktiga inför flytten som inte går som man vill. Tar någon kortet och lägenheten så slipper jag 1000kg oro på mina axlar. Då ska jag också lägga ut lite pengar och gå och kolla ryggen FOSHU!

mörsch måndag

good god.

Har haftne så himlans jobbigt asså... blähh!

Dagen började mysigt med gos, spaghetti och köttbullar.

men sen kom jobbet.. var sketalungt från början, sen bah: 4 LARM PÅ 3H! :( plus allt annat jag skulle göra. och fick nu höra att det unga paret fick en annan lägga. SUCH. fmlfmlfmlfml. är helt slut. messade "skåningen" att han får höra av sig till cityfastigheter och kolla med dom! äsch och vafan. nu ska jag jobba 5h till! YEY


stressiga söndagen

Jobbar idag mellan 7-16 efter 5h sömn. Är slut. Förmiddagen har varit pain in the ass, delvis för min onda rygg och min handikappade fot som kläms i skorna men mest för tunga och jobbiga vårdtagare.. Och blir inte bättre för det. Mellan 16 och 17 så ska jag hinna hämta hunden, diska, städa, duscha och visa lägenheten. För John kommer troligen jobba till 22 ikväll... Alltså 35h på raken, no break! stackarn ;/ Fast är inte lika synd om honom om han tjänar dubbelt upp nu :) Bara synd om mig isf hehe. Det va ju han som skulle diska och städa... ;p. Jaja sen kl 17 äre middag hos mami för min älskade lillasyster Nathalie fyller 15 år! Helt galet <3 och runt 18-19 kommer ett äldre par och tittar på läggan också :) Håll tummarna. Så har en del att göra idag såatte... Bara köra på! Har turen att kunna jobba på väldigt bra när jag är stressad :)

lonely lördag

Är helt ensam i lägenheten inatt. John på jobb och tiki på minisemester hos Bettan! Så alltså, total ensamhet. Är inte så van med det liksom. Trodde det skulle vara lite skönt med egentid men icke, saknar min lover alldeles för mycket och snarkvovven med! :( bara skit på tvn å... Båring! Blir nog sängen snart, ska ju upp 6 så. Plus att jag läser en jättebra bok som jag fick av Johns päron i julklapp :) "ensamma hjärtan och hemlösa hundar", en riktig Madicken bok. Har städat undan lite här hemma också, men diska och dammsuga sparar jag till min sötnos så han har nåt att göra imorrn ;) ska komma en tjej å kolla på läggan imorrn så måste göra den fin :D hope she likes it and hopes boströms likes her. Annars är dom en massa fula ord bara! så cross ur fingerz pls! men ok, ska väl kanske hoppa i säng.. En stor ensam säng. Hua. Kisses! (23:13 Update: gick inte alldeles smärtfritt att försöka gå och lägga sig.. Tänkte vara effektiv och ta med Allt samtidigt från vardagsrummet till köket, bcuz jag hatar att gå flera gånger. Tappade såklaaaart glaset och försöker reflexmässigt lobba upp den igen men går inte så bra.. så det åker i golvet och efter kommer dipskålen och sist min fot! Splitter, tacodip och blod... Yey! får panik! hoppar naken in i duschen på ett ben och det bara rinner blod.. Jaaag dör! Och John ringer samtidigt och jag börjar gråta så han blir jätteorolig och tror att jag måste sy och jag säger att jag måste ringa pappa, som jobbar ikväll, och var väldigt busy, men kommer på en gång då jag säger att jag skurit foten! Så hoppar i ziperallen snörvlandes och väntar på pappa medans jag går och gör blodspår.. Under tiden börja jag inse att det är nog inte så farligt men blodet skrämde mig. Men pappa kom och satte på TVÅ hela plåster på min fot, lilltån och under... Buhu poor me.. Haha. Nästa gång ska jag inte låta som att vi måste åka i illfart till akuten men visst är det bra skönt att bli omplåstrad ;) godnatt/the one and only dramaqueen)

workit.

Är på jobb. jobbjobbjobb. vill inte jobbA nu. var så jädrans skönt att vara ledig i 3 hela dagar. wöw liksom. men AJA, whatzedo liksom höhö

schema:
idag 13-2130
lördag 7-16
söndag 7-16
måndag 13-2130

sen blir det väl mera men som härlig timvikare vet man inte så många dagar iförväg.. Gillare på ett sätt ju, kan bestämma ganska mycket själv när och hur mkt jag vill jobba, pga det nästan alltid finns jobb! helt sjukt system ju! men nu jävlar måste jag bita ihop och inte känna att jag känner mig okry utan pigg och alert för jag ska jobba jäääättemkt och spara MASSA pengar inför min flytt :D LÄNGTANS!

http://www.blocket.se/vi/38458866.htm - spread the news ppl!


Maia 4 år, massa vino och en egotripp!

Igår fyllde våran gullpruppa Maia 4 år <3
Stor (och ganska rebellisk) tjej nu!
Victoria hade bakat massa gott och det va supertrevligt.

Senare gick jag och John, efter att vi hade suttit vid datorn och försökt sjunga med i massa låtar haha, hem till Madde där vi drack aloooot of wine! :D Dundermysigt vare iaf :) Liiitebakis idag bah :D Gick och åt bakislunch på Mormor Hilma, himlans mysställe, tog varsin lasagne och drack massa cola ;)

Och så här snygg va jag igår:








Var oförskämt självbelåten och självfötroendet på topp!
Tyckte jag va goooorgeous! :D haha.
Love the eyelashes som Ida glömde här sen nyår, och frillan ofc :)

RSS 2.0