Mysdag

Idag har vi haft det gött jag å min kille :)
Jag tog en härlig sovmorgon medan John ringde lite telefonsamtal.
Otroligt skönt väder har vi haft idag, strålande sol!
Så vi bestämde oss för att gå ut på prommis, till Folkets Park där Tequila inte är välkommen så det blev bara jag och johnen, supermysigt! Där gick vi in till smådjuren :D

Jättesöta minigrisar! :D Dom hade också Kaniner, marsvin, höns, undelater och Ponnyisar :) Ska också finnas ett Terrarium där inne där dom har lite olika djur, men det kostar 80:- och jag vet inte riktigt vart det ligger.. Är större där inne än man tror! Men ett riktigt härligt ställe, speciellt för småbarn, fanns grejer överallt till dom, i like!

Sen skulle vi försöka hitta nånstans att käka lunch, något lättare efter denna bastanta mathelg ;) Så vi begav oss till Möllan men inget lockade där så vi försökte leta oss till Triangel och vips va vi inne på värsta bästa shoppninggatan! Hade inte förstått att det va där alla affärer låg :P Trodde det också skulle vara typ ett "torg" eller nåt men oj va fel jag hade, sooo nice! :D Hittade ett gulligt litet fik med uteservering där vi beställde mat. Billigare än Härnta å ;) Liiiite billigare här i södern.

Johns Bakpotatis med medelhavsröra och min Laxpasta, ingick läsk å kaffe = 150:- för båda, sweet!
(ska inte bli nån vana men man måste ju få njuta lite nu i början!)

Sen gick vi in på streetlab och kollade på sommarskor till John men hittade ist ett par byxor på rea som satt perf! Tyckte att min kille skulle ha dom så japp, ett par byxor rikare blev han:)

ååh har råkat tryckt på nån knapp så ALLT blir kursivt och nej det är inte "I"et där uppe i redigegrarrutan :(( aja resten av inlägget får bli kursivt, deal with it ;P

Vi gick iaf hem sen till vår lilla vovve som fick va ensam hemma i nästan 3h.
Tog ut henne direkt och gick till Gröningen (stora gröna området bakom huset)


Hade en väldigt glad hund som fick springa efter hennes nya tennisboll!



Sen gick vi hem och bara tog det lugnt. Solen värmde upp hela läggan så vi va lite i dvala innan det va dags för dinnertime! Hade köpt fetaost och pesto till pastapesto men sparris i ugnen men det kröp ett djur ur sparrisknippet så den fick åka i soporna! Plus att vi hade rester i kylskåpet så vi tog fram en hawaiipizza som jag modifierade lite:

Förutom grunden som är: tomatsås, skinka, ost och ananas så la jag på mozzarella, fetaost, saltopeppar, färsk basilika och timjan, yummie, bättre än när vi köpte den ;)


Och nu sitter vi bara här. Ska ha en lugnkväll i soffan med film hade vi tänkt :)
Är en stor dag imorgon:D






En tröttis :D






































Har lite bilder sen helgen:




 


Kommentarer
Postat av: nathalie

Jag och mamma satt och tittade på de här bilderna tillsammans och Tequila ser ju så sjukt stor ut! Alltså hon skulle kunna vara lika stor som en schäfer på bilden hon hoppar och ska ta bollen på!

Men iaf, ni verkar ju ha det skitmysigt och jag längtar tills man får hälsa på er i sommar!:)

2012-04-25 @ 21:32:24
URL: http://natalih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0